Inschrijven

Het Draagsymposium 2016 heeft als doel om iedereen die beroepsmatig betrokken is bij de zorg voor baby’s en jonge kinderen te informeren over het belang van ergonomisch dragen van kinderen.

Investering

Kosten voor deelname bedragen EUR 135,00 per persoon.

Inbegrepen in deze kosten zijn koffie, thee, versnaperingen, lunch, deelname aan alle lezingen en workshops en het bezoeken van onze ruimte met diverse stands. Een borrel en hapjes aan het eind tot 19:00 uur zijn ook in de prijs inbegrepen. Ga dus niet in de file naar huis, maar praat na met de sprekers en de andere bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje. We verloten bovendien diverse leuke (en draaggerelateerde!) dingen bij de borrel!

Accreditatie

Om de punten daadwerkelijk bijgeschreven te krijgen is het belangrijk dat deelnemers de lijsten op het Draagsymposium invullen!
– Doula’s (NBvD): Het Draagsymposium is geaccrediteerd door de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s (NBvD).
– Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ): Het Draagsymposium is door het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) geaccrediteerd. In de categorie algemene scholing met 5 punten.
– Lactatiekundigen IBCLC: Accreditatie aangevraagd. Vanwege de bewerkelijkheid van het aanvraagproces verwachten we de uitslag na het symposium helaas.
– Verloskundigen (KNOV): Het Draagsymposium is door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) geaccrediteerd. In de categorie A bij- en nascholing met 6 punten. (6 uur)
– Verpleegkundigen en verzorgenden Nederland (V&VN): Het Draagsymposium is door het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals geaccrediteerd. Dit geldt voor de registers Jeugdverpleegkunde en Kwaliteitsregister V&V voor 6 punten.
– Vereniging voor Draagdoekconsulenten (VDC): Iedere individuele consulent dient een verslag te schrijven en in te dienen. Daarna wordt per consulent bekeken of accreditatie wordt verleend.
– Draagconsulenten Vlaanderen (DCV): Accreditatie verleend.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en factuur per e-mail.
Wilt u deelnemen?

INSCHRIJVEN